MIE yg gigih!!

|

Elo semua. entry kali nk saje nk cite pasal sorag daq ni. nick name MIE. name dlm ic dia x pasti la. MOHD ZULHELMI ABDUL WAHAB kot.( kalo silap jgn marah ok ) dia ni bru je blajo wat blog. payah gak nk ajo dia. tp ku gigih gak PERTURUNKAN ilmu yg aku ada ni wlu x sberapa. pagi ptg siang malam, ngadap laptop. tulis blog. cari template. add gadget. siap dia leh ym ku ckp KOMEN la entry dia...huhuhuhuhu...x pe la. dia ngan strok ngan blog itu. bia kn dia ngan blog2 ny.

pe2 pon, tok MIE, tq tumpang kn dok bilik ni, tq bg tido tilam yg empuk wlu kamo kena tido kat toto. halal kn makan minum. slama abg2 da kat cini. nti kalo p UPSI lg leh tumpang lg. lalalalala... pesanan abg2 pd MIE, trus kn gigih memblog, rajin2 blajo, x mo nakal2.rajin2 nti ym la abg2 okei!!

MIE ngah gigih update blog dia

dashboard blog MIE kat laptop dia

p/s : sori la MIE, abg2 curik2 tgk blog kamo time kamo mandi malam 2. huuhhuhu....jgn marah. nti kena jual.


Ku dan Banjaran Titiwangsa

|
Cuti hari natal ari 2 pa la join prgm anjuran belia perak. Pgrm ny adalah merentas BANJARAN TITIWANGSA. Tp name full prgm itu adalah merentas denai raja alam mat kilau. Hiking dr KG LINTAH ulu slim n tembus kat KG PAYA LEMBEK raub pahang. Pjalanan sejauh 30km dlm situasi mendaki mmg mcabar. Mengambil masa 8jam. Kami grak kul 8pg n tiba pd 4ptg. Cuaca pon ok n ujan Cuma renyai2 n x lebat pon. Kalo nk diikot kn, bnyk menda kun k cite pasal hiking kali ni. Tp bia la menda itu menjadi rasia ku. Korg juz tgk je la pic yg sempat d amik time prgm ini. Cuma nk kate prgm itu sgt best sbb ku dpt uji mental n fizikal ku. Yg penting ku bjaya lalui semua n kesimpulan ny KU MMG MANTAP!!



( tq tok staf2 pusat kesihatan yg 1 team ngan ku iaitu azman, kak hasnah, kak ijat, abg hairi dan mereka2 yg join prgm itu x lupa gak pd adq aizam yg ku kenal kat sane )

adq aizam org batu gajah

BEDAY perempuan CANTEK!!

|
Time krismas 2 gak la sbuk nk da beday dia
Hahahah
X pe la afiq aka perempuan
Pd 25/12/2009
Ku sambut kecik2 je ok
Jgn marah suday
Ingt kamo 2 dh mkn dewasa
Jgn gigih sgt
Naek kn pointer
Bia dpt keja kat planta minyak gak
Blh blanja arm nti ok

afiq time beday ari 2 kat fajar coner


p/s : slmt memyambut beday n slmt hari krismas, wat sesuatu itu ingt tuhan, ingt famli, jgn maen balon je. Jgn ngada2 nk mkn ais krim je smpi pointer jatuh ok. Abg2 dh nk p pktikal. Wish kat arm tok success ea pktikal ini.

Festkum 2009

|
Actually even ni dh lame. Tp x sempat la nk msuk kn. Sbb keja bnyk la cuti2 ni. Ok trus msuk story. FESTKUM 2009 taon di wat kat UPM as tuan umah. Tp tmpt ptandingan dorg pecah kn kpd universiti2 trdekat spt UKM, UITM dan UM. Mcm biasa la, ku akan turun untuk tgk ADEK2 yg gigih. Sbb ku pon gigih gak!! Stay ngan daq2 UTEM sbb pmpuan itu aka AFIQ dan ZACK ada skali. Tgk2 daq2 UPSI jap2 je sbb x msuk ngan dorg wlupun patot ny ku p sokong dorg. Nk dpndek kn cite trus la pd ucapan n harapan ok. Ucapan ditujukan kpd pmpuan itu aka AFIQ, gigih la ngan ABG PET yg wangi itu wlupun &^$* ngan daq UMP. Jgn tlalu gigih okei!! Kepada ZACK pula, rajin2 pki eskinol itu. Sbb muke kamo 2 dh getting better. X da la bnyk sgt harta kat muka itu. Dan pesanan yg paling penting adalah, jgn MAKAN kwn okei!! Chow…

zack yg cantek

afiq aka perempuan dok kena mekap


PETUA IMAM SYAFIE

|
Empat perkara menguatkan badan
1. makan daging
2. memakai haruman
3. kerap mandi
4. berpakaian dari kapas


Empat perkara melemahkan badan
1. banyak berkelamin (bersetubuh)
2. selalu cemas
3. banyak minum air ketika makan
4. banyak makan bahan yang masam


Empat perkara menajamkan mata
1. duduk mengadap kiblat
2. bercelak sebelum tidur
3. memandang yang hijau
4. berpakaian bersih


Empat perkara merosakkan mata

1. memandang najis
2. melihat orang dibunuh
3. melihat kemaluan
4. membelakangi kiblat


Empat perkara menajamkan fikiran
1. tidak banyak berbual kosong
2. rajin bersugi (gosok gigi)
3. bercakap dengan orang soleh
4. bergaul dengan para ulama


4 CARA TIDUR


1. TIDUR PARA NABI
Tidur terlentang sambil berfikir tentang kejadian langit dan
bumi.


2. TIDUR PARA ULAMA' & AHLI IBADAH
Miring ke sebelah kanan untuk memudahkan terjaga untuk solat
malam.


3. TIDUR PARA RAJA YANG HALOBA
Miring ke sebelah kiri untuk mencernakan makanan yang banyak
dimakan.


4. TIDUR SYAITAN
Menelungkup/tiarap seperti tidurnya ahli neraka.
|

MENGILA kat tren

|
Lokasi : TREN 2541 ( Rawang – Tg. Malim )
Jam : 8.45 malam
Suspek : AZARUDINAMRI


+Berikut adalah butiran kejadian yang berlaku+
Tg. Malim : Seorang pelajar semester 7 program pendidikan khas UPSI dilapor telah dating SAWAN GILE ny di sebuah tren ketika menuju ke sebuah destinasi tidak diketahui kelmarin. Suspek berumur 23 tahun dikatakan tiba-tibe gila dan meracau dengan meminta penumpang laen untuk mengambil gambar beliau. Menurut kenyataan org ramai yang berada ditempat kejadian, suspek pada mula ny senyap mungkin disebabkan mengantuk. Namun tiba2 maracau tanpa sebab. Suspek telah di bawa blk ke kediaman rakan ny di TAMAN NUSA. Suspek disiasat di bawah seksyen 32 (B) akta MENGILA DI TEMPAT AWAM. Sabit kesalahan suspek bule di hantar ke tanjung rambutan selama 5 tahun untuk mendapat kan khidmat psiktri. Sekian….



suspek yg gila

Ku D’ putrajaya

|
Ari 2 ku p PUTRAJAYA
Dgn harapan nk jmpa ngan PEGAWAI KHAS menteri KPTM
Epoiment kul 9 sepatut ny

Tp nk dijadikan cite
Si pengarah program
Datang LEWAT!!

Dia siap nanges2 lg kat KL SENTRAL
Sbb lewat n kena tingal tren
Cian gak kat dia

Tp x patot la
Sbb dh wat epoiment
Nti org ckp pe la kn
Ku n SUTHA smpi awal
Manakala si FATIMAH lewat 1jam
N dia asik mintak map je
Sbb takot ku marah n ngamok
Tp sbnr ny

Ku ok je
….Huhuhuhuu…

fatimah, amri , sutha

cantek kh aku?

My NEW room

|
Aku ada bilik
Bilik aku cantek
Aku sayang bilik aku
Bilik aku umpama syurga ku
Walau bilik ku x seberapa indah
Tp bilik ku lah menjadi tempat aku merehatkan badan ku yg letih ini


Oh bilik
Kau lah kekasih gelap ku
Akan ku hiasi mu hingga kau menjadi seindah mahligai kayangan
Akan ku jaga mu bak ku menjaga jantung dan hati ku

sepah gile meja ku ni

tilam ku pinky minki

p/s :
1. Bilik ku ni under progress lg loh
2. Sbnr ny x la cantek sgt. Saje je poyo

3. Lokasi terletak kat umah akak ku kat skyvilla appt

2 eko TOYOL

|
"Entry kali ni akan merungkai misteri kehilanagan duit yg berlaku di kediaman MAT ZAINON."

Adoi...
Permulaan cerita yang agak misteri nmpk ny
Padahal 2 eko TOYOL itu adalah adik n my anak buah la
…huuhhuhuhu…
Ala bukan pe
Skali tgk dorg maen ujan
Ngan pki spender je
Mmg dh mcm TOYOL celup da la
Korg x caya ke?
Kang korg tgk sndri kat video ni ea
Pas 2 decide dorg 2 TOYOL ke aku yg TOYOL

video
toyol 2 eko

ku di PANGKOR!

|
ari 2 ku p PANGKOR. ku join program CIKGU PRIHATIN MENGAJAK MASYARAKAT MEMBASMI RASUAH. menda 2 wat kat KG DATUK RAJA BAYANG. x da menda yg excited pon pasal prgm ni.cuma "busan.tensen.keji" xtau nk ckp mcm ne ngan program 2. sbb yg join ny pon daq2 bidan terjun. so dorg ni x la pndi sgt wat keja. displin jgn kate la. ku pon bkn ny nk kate pndi. tp bule la. mase 2 da mber ku p pantai maen BANANA BOAT. smpi ati dorg x ajak aku. x pe la. lg pon time 2 ku bz tlg urusetia setel tok MAJLIS PENUTUP. bia la dorg dgn banana ny. kami ditempat kn kat umah mak angkat. my mak angkat name PN. ROKIBAH. ok je mak 2. sempoi. mkn pon sedap meh..yg penting ku akan merindui semua program yg ada kat UPSI ni. nti ku dh stat pktikal. hua....


gambar2 kenangan

ku dah MATANG

|
16 NOV 2009
kami p bkumpul kat GYM. kul 8.00mlm. kami da perlawanan BADMINTON persahabatan pendidikan khas. kononnya sempena sebelum kami kuar praktikal ni, kna la gathering ramai2 ngan cosmate. maen smpi kul 11.00mlm. pas blk maen badminton 2 kami p mkn kat kedai biasa kat depan kolej. mkn nasi goreng ikan masin ngan tlur dadar. air milo panas. pas mkn kat kedai 2 kami p cari durian. pekena durian lak.sedap 2. detik 12.00mlm makin tiba. smbil2 tu mber2 ku smua sorg2 mintak maap. spanjang kami kenal. smpi sem 7 ni. mcm2 menda terjadi. lg pon kn smua dh ni bla nti. smbil2 tu gak, dorg dok prktis lagu HAPPY BEDAY FOR KU. naek malu ku.huhuhuhu...kebetulan si ummu n irene lak lalu. so diaorg pon join mkn durian la.

lepak time

17 NOV 2009
tatkala detik menjelang 12.00 tgh mlm. ku dh genap 23rd. tq pd kwn2 yg wish kat ku.korg mmg best la. taon ni ku celebrate ckit2 je. ngan kwn cosmate. x da org tsayag pon dkat ngan ku. dia ada jaoh. x pe. arap dia bhagia kat sane.

HAPPY BEDAY TO AMRY

pas mkn durian blk kolej la. kami masok lmbat. naseb x kena tahan pak guard. smpi kat bilik pulak daq2 umah lak dok nyanyi lagu hapi beday. lagi segan!! mlm ni wlu pon aku ni BEDAY BOY, tp ku tido awal. sbb mkn ubt gatal. lagi pon kesihatn aku pon bukan ok sgt time ni. pala pon slalu sakit sbb asik kena ujan je. pg lak bngon awal then trus on9 pki lptop si WAN. then msok keja n p KFC tok celebrate beday ngan cosmate again. kami lunch kat KFC je n borak2 serta take pic. then ku msok keja blk la. dorg lak blk kolej masing2.


KFC mari



p/s :
1. tq tok kwn2 ku. korg mmg best n spoting
2. arap pesahabatan yg tbina ni akak kekal selama-lamanya
3. mane adiah tok aku? x da pon, wish je bnyk, adiah x da

"BUAYA" itu tewas

|
dlu dia bg kat kwn ku ni ha
korg baca la sndri

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hebat kwn awak tu prof..
bole dy sakiti adq..
sy rase rugi sgt masok UPsi..
buang mase ngn org yg xpernah hargai sy..
awak sndiri tgk sy jage dy setahun setengah kan..sem1-sem2-sem3-
dy kate sy xpenah amek kesah?..
balasan dy..
hina n fitnah sy..
xpe..
skg sy dah kuat..
sy ada sume org yg sy nak prof..
awk jgn tye lg kat 'buaya' nape dh lame sy x bertegur sape..
bila kite salah dy damn kite gler..
bila dy salah dy damn kite gak..
xpenah rase diri perlu di baiki..
awak jage dy sbg pengganti sy k..
sy dah xnk amek tau pasal dy..
sbb smpai mati, sy xkan hidup dgn dy..
msg ni utk awak n jgn bg tau 'buaya' pape..
sbb sy tau awak tertanya2..
thx prof penah tlg sy klu gado ngn dy..

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

kini dia dh jmpa prof n ckp
yg dia nk slow talk ngan ku
JGN HARAP KU NK MAAF KN DIA
ku x penah kenal ko la wei....

ku dan PAINTBALL

|

event : PERTANDINGAN PAINTBALL IPT 1 MALAYSIA
tarikh : 13 - 15 NOV 2009
tempat : KEM AL-NAIM, HULU LANGAT

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

excited giler join PAINTBALL ni

UPSI anta 2 team
UPSI A dan UPSI B
wlupun kami x da background PAINTBALL
tp kami berjaya masok final
UPSI B lak smpi semi final je

tok final UPSI A VS UITM A
tp kami kcundang ditangan mereka

engak apa kok
lg pon dorg expert
kami ni cikai2 je tp leh dpt NAIB JOHAN

bangga giler beb!!!
n yg penting ku kena DUA SHOT kat badan
adoi.....berbirat lg ni kena shot

ku pon bnyk gak bunuh org
ok gak pe.

adiah ku dpt


pahlawan samurai bersiap sedia

khidmat masyarakat

|


tarikh : 7 & 8 NOV 2009
tempat : YBK SERENDAH, SELANGOR

anjuran : PUSAT KESIHATAN, JHEPA

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

pada ari sabtu ari 2
ku n PUSAT KESIHATAN p wat prgm
kat YAYASAN BASMI KEMISKINAN
aktiviti kat sane adalah

1) pemeriksaan kesihatan
2) aktiviti motivasi

kami seramai 20 org
kena handle adik2 asrama tu

dorg seramai 155 org

hari pertama kami da wat ICE BREAKING
then ada game ckit
mlm da motivasi HAJA TUJU

esok ny pula kami wat PERMERIKSAAN KESIHATAN

ku back up akak DALINA tok jaga farmasi
now ku pon dh terer baca tulisan doc

pas ni leh ku aply keja tok jd ABG FARMASI

mmg best giler prgm 2 sbb ku jd perhatian daq2
lg pon dorg kan ADEK2
da sorg 2 dh jd mcm adq aku sndri
name IQBAL ( daq fom 2 )

ku kna handle senam robik


meting pada dua hari sblm program

si DIA ke sekolah

|
time study week ari 2
ku p KL tok cari umah sewa
kat TAMAN DESA

umah 2 tok stay time paktikal nti
p sane ngan CIMO
dia yg teman naek MOSKITO dia
bnyk no agen kami dpt

letih giler time 2
then blk umah akak ku kat SERI KEMBANGAN

tok lunch
ptg 2 lak gerak p umah CIMO kat KERINCI
mlm jln2 kat KL then CIMO tlg anta ku p la umah DIA
stay sane dr sbtu until isnin
pg isnin 2 kuar ngan si DIA
same2 naek bas
DIA ke sekolah

KU mau blk UPSI
pas ni DIA kn tumpu pd SPM

ucapan ku pada DIA

1. HARAP DIA DPT JAWAP SMUA SOALAN
2. JGN NAKAL2 OK
3. SMOGA BERJAYA dan MENJADI ORG BERGUNA

p/s : CIMO dan DIA adalah org yg berlainan


si DIA mau ke sekolah

STUDY oh STUDY!!

|

pejam celik pejam celik
guling guling mcm tenggiling
tau2 dh las sem ku kat UPSI ni
exam pon dh dekat
wlupon paper ckit
tp MALAS tol nk blajo
...awawawawaw...
naseb la SEM 7 PENDIDIKAN KHAS
x kena wat PAPER WORK n TESIS
kalo x mau pecah pala
kpd KENGKAWAN yg mengenali diri ini
saya ingin memohon maaf kalo da slah dan silap
sepanjang kita berkenalan kat UPSI ni
mcm2 dh kita lalui untuk menjadi yg terbaek
ku BERDOA pada-NYA agar PERSAHABATAN ini kekal
GUD LUK PADA SEMUA
do ur BEST in FInal EXAM nti
AMIN....

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

paper FINAL ku

JUMAAT ( 6 NOV 2009 )
- Orentasi dan Mobiliti ( 9.00pg )
- Audiologi dan Pemuliah Audiotory ( 3.00 ptg )

RABU ( 11 NOV 2009 )
- Teknologi Sekolah Rendah ( 2.30 ptg )

ISNIN ( 16 NOV 2009 )
- Kurikulum Dan Penaksiran Dalam Pendidikan Khas ( 9.00 pg )
- Pengantar Bahasa Melayu ( 2.30 ptg )

baby HAMSTER

|

tangggal 2 NOV 2009
setelah lama mendirikan rumah tangga
si CERAH dan si GELAP
akhirnya merjaya melahirkan BABY
mereka dpt 4ekor BABY
mlm sehari sblm dorg dpt BABY
x nmpk apa2 tanda pon
cuma si CERAH agak garang je
tau2 pagi2 tgk dh ada BABY
hapi GILER!!

video
mlm sblm si CERAH dan si GELAP dpt anak

My new COMPUTER

|
“jom g kl!!”
2 lah kate2 ABG SAHRIR
Ajak daq2 laen p chow kit

P jmpa mak cik SAWIT

Kami p naek kete sewa abg hairi

Kancil je n grak kul 3ptg
Kebetulan aq mmg plan nk p LOW YATT

P cari pc tok pktikal n letak kat umah akak

So pas p chow kit kami trus p jln imbi cari pc
Then p kg pandan jmpa MY EHEM n dia da bg adiah kat ku

SWEET sgt
Pas 2 p anta si ANIS kat WANGSA MAJU
Time 2 dh mlm n tumpang solat mgrib kat citu

Kul 8.20 trus grak p PUNCAK ALAM
P umah akak ipo ABG SAHRIR
P dinner kat sane

Grak blk n smpi UPSI kul 11.30mlm
hapi sgt ari ni
...huhuhuhuhu....

video

tq to ABG SAHRIR

MENGEMAS turn ke-2

|
Dok diam2 x bule la
Kna da keja yg kena wat
So ak pon kemas la lg brg2
N ku sgt TERKEJUT
sbb kais punya kais

Bnyk lak PE
N
ku
Pdahal x penah guna pon
Dok simpan je dlm cawan bwh meja belajar
Baju2 lak pex dlm beg BESO
n mau anta p umah akak nti

n ALAT SOLEK
pon dh cut n tinggal ckit je


mengemas UNDER PROGRESS

MAMAK + DURIAN = nikmat

|

Ari ni blk je kelas kat TAMAN BERNAM Trus singgah n lepak mamak Oder nasi goreng ayam + teh 0 ais Lepak la ngan si JOILL n PROF Blk 2 jalan la kaki p blk kolej Sbb prof dh blk dulu sbb da hal ckit Time nk blk 2 si JOILL blanja ais krim Odw nk blk 2 jmpa la ngan daq2 ‘ASPIRASI Dorg ngah lepak smbil bedal durian Then dorg pngil la makan durian gak Best gila lepak ngan dorg n borak Lg2 gelagat ABG SARIR yg x abis2 nk sakat ku Pasal DR. MURAD la FACIAL la …huhuuhhuhu… Smbil2 tu jmpa gak ngan mber2 yg nk p posting dh Nti msti dh x dpt nk lepak2 ngan dorg lg Rindu ngan KENANGAN kat university nie smua!! Arap dorg jd kwn ku hingga ke akhir hayat Sbb kwn yg BETUL2 adlah la kwn yg sngup bkonsi cerita ngan kita Bukan TIKAM kite!!

Edisi jelajah UKM

|


***********************************************
FESTIVAL TARIAN MAKUM 2009
Venue : Dewan Canselori Tun Abdul Razak (DECTAR)
Font size Universiti Kebangsaan Malaysia
Tarikh : 16 dan 17 OKTOBER 2009
***********************************************
Ku pon nyebok la p sane gak
Jmpa mber2 lame, mber MS, mber YM, mber PR
Kebetulan UPSI pon ada anta gak
Wlupon kalah
X pe taon dpn ada lg
Hapi giler time 2
Jmpa mber yg btl2 mber
Kesimpulan nyer
1. Menari la dengan gigih
2. Cari la kwn yg btl2 kwn
3. Jgn cpt putus asa

Cuba lg k!!

ku n fiq
kami berdua CANTEK!!
sori kat zack sbb pic ko x da la zack
ari 2 pic yg ko amik kn blur
so x dpt msok dlm blog ni

p/s :-
kepada fiq, jgn terlalu gigih okei!! Asment jgn lupa siap kn.
kepada zack, control la suara. Jd la lelaki sbnr wlupon suara kepit.
kepada dee UUM, teruskan la mekap tebal2. Bia jd queen ckit!!

Si GARFIL dtg mlawat

|


Mlm ni ada ckit kejutan
Si kucing yg ku pnggil GARFIL mai tiba2
Ntah dari mane dia mai
Tau2 masuk je
Pndi lak si GARFIL ni naek lif n mai umah 2-8-10
Time 2 ku nk masak
So ku bg la si GARFIL ni mkn ikan bilis
Sbb tgk dia lapo je
Pas mkn ku bg dia air la
Then dia maen2 jap ngan ku smpi x jd nk masak time 2
Pas dia maen2 ku ajak dia naek tilam n tau2 dia tido
Sian si GARFIL
Cumil gak dia tido
….Huhuhuhu….

cumil GARFIL tido


Menjalang di RAWANG

|

Kul 8.15pm

Kring….kring….kring….

Hp ku bunyi wlu hp ku x la BUNYI mcm 2
Si NANI call
Dia ajak p MAKAN mcd
Ku y blom mandi trus bgegas p masok bilik air
Si NANI bg mase 15min je n dia suruh tungu bwh
Then siap je trus trus
Smpi kat keta si DIBA, AINUL n DIHA dh nengek kat keta
Dorg ikot gak
Ktorg p MCD RAWANG lalu highway
Smpi dlm kul 9.30pm
Masing2 dok oder Mcvalue LARGE yg dapat COKE contour glass
Smua excted gile time 2
Mkn2 then blk lalu jalan lame
Dkat nk smpi 2 si AINUL meraung mcm antu
Sbb X tahan nk KENCING
Kami selamat smpi kolej jam 11.40pm
…Huhuhuuhuh….

jom MENGEMAS!!

|
Busan!!
Busan!!
Busan!!

Drpd x da wat pe

Baek ku KEMAS brg2

Lg pon kn dh nk cuti sem
X sabo lak tibe2 nk p PRAKTIKAL
Brg2 yg agak2 x pki k
u msuk dlm kotak
Sbb nk anta kg n anta UMAH AKAK
At lis nti x da la bz n penat sgt

Tgk2 bnyk gak brg nk bwk blk ni

Wlupun ari 2 dh anta bnyk
Tp tetap BANYAK!!

banyak gak brg ku

MALAM PRAGRADUAN PENDIDIKAN KHAS

|


Lokasi : THE REGENCY HOTEL
Tarikh : 9 oct 2009
Masa : 8.00mlm – 11mlm
Mlm ni mmg bes

Cikgu2 n cikgi2 smua pki vouge2

Ala2 RED CARPET gitu

Kalo korg smua tgk Msti x caya dorg leh DRESS UP mcm 2
Yg pelik?

Yg aneh?
Yg cantek?
Smua ada
Makan pon sedap
Lif x rosak
Yg penting mlm ni je la kami dpt bsama2

Sbb lpas ni dh x jmpa dorg dh

Sbb smua kuar p pktikal

Kalo jmpa pon tngu time nk graduat je nti
Sedihnyer!!

purple team

pic controlbesi

dinie kena SULA kat perut!!