ku dah MATANG

|
16 NOV 2009
kami p bkumpul kat GYM. kul 8.00mlm. kami da perlawanan BADMINTON persahabatan pendidikan khas. kononnya sempena sebelum kami kuar praktikal ni, kna la gathering ramai2 ngan cosmate. maen smpi kul 11.00mlm. pas blk maen badminton 2 kami p mkn kat kedai biasa kat depan kolej. mkn nasi goreng ikan masin ngan tlur dadar. air milo panas. pas mkn kat kedai 2 kami p cari durian. pekena durian lak.sedap 2. detik 12.00mlm makin tiba. smbil2 tu mber2 ku smua sorg2 mintak maap. spanjang kami kenal. smpi sem 7 ni. mcm2 menda terjadi. lg pon kn smua dh ni bla nti. smbil2 tu gak, dorg dok prktis lagu HAPPY BEDAY FOR KU. naek malu ku.huhuhuhu...kebetulan si ummu n irene lak lalu. so diaorg pon join mkn durian la.

lepak time

17 NOV 2009
tatkala detik menjelang 12.00 tgh mlm. ku dh genap 23rd. tq pd kwn2 yg wish kat ku.korg mmg best la. taon ni ku celebrate ckit2 je. ngan kwn cosmate. x da org tsayag pon dkat ngan ku. dia ada jaoh. x pe. arap dia bhagia kat sane.

HAPPY BEDAY TO AMRY

pas mkn durian blk kolej la. kami masok lmbat. naseb x kena tahan pak guard. smpi kat bilik pulak daq2 umah lak dok nyanyi lagu hapi beday. lagi segan!! mlm ni wlu pon aku ni BEDAY BOY, tp ku tido awal. sbb mkn ubt gatal. lagi pon kesihatn aku pon bukan ok sgt time ni. pala pon slalu sakit sbb asik kena ujan je. pg lak bngon awal then trus on9 pki lptop si WAN. then msok keja n p KFC tok celebrate beday ngan cosmate again. kami lunch kat KFC je n borak2 serta take pic. then ku msok keja blk la. dorg lak blk kolej masing2.


KFC mari



p/s :
1. tq tok kwn2 ku. korg mmg best n spoting
2. arap pesahabatan yg tbina ni akak kekal selama-lamanya
3. mane adiah tok aku? x da pon, wish je bnyk, adiah x da

2 comments:

tarmiezie121090 said...

could u pls change the word "MATANG" to KERTU..??boleh??
ngeee..matilew aku kene blasahh..

ashira asila said...

h0ho...epy bufday!!!
sory lmbt wish..hikhik...
dh bsr jgn nkl2 0o..